Tietosuojaseloste

GDPR tietosuojaseloste

Tietojasi käsittelee:
Tandem Graphics
Y-tunnus 2320181-7

Tuuli-Maria Koivisto
Metsämiehentie 12 A
48400 Kotka

tuuli (at) tandem.fi

EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) astuu voimaan 25.5.2018 alkaen. Olemme nyt päivittäneet sivuillemme uuden asetuksen vaatimusten mukaisesti tietosuojaselosteen.

Tietojesi ja yksityisyytesi turvaaminen on meille erityisen tärkeää. Sinulla on oikeus olla varma, että tietosi ovat meillä taatusti hyvässä tallessa. Haluamme kertoa läpinäkyvästi, miten toimimme ja kuinka varmistamme sekä tietosuojan että tietoturvan toteutumisen.

Käsittelemme asiakkaiden ja potentiaalisten asiakkaiden tietoja asiakassuhteen hoitamiseksi, laskutukseen ja tarjouspyyntöihin vastaamiseksi. Säilytämme tietoja sen aikaa kun meillä on asiakassuhde, sekä kirjanpitolain vaatimusten mukaisesti.

Saamme tiedot suoraan asiakkailtamme sähköpostitse tai www-sivujemme yhteydenottolomakkeen kautta. Toisinaan tarkistamme tietojasi YTJ-tietopalvelusta laskutusta varten.

Suojaamme tietojasi salasanojen takana, sekä rajaamme rekisteriin pääsyn vain henkilöihin jotka tarvitsevat sitä. Laskutustietojasi säilytämme laskutusohjelmassamme (Isolta Arkhimedes). Sähköposteja poistamme säännöllisesti ja säilytämme niitä korkeintaan yhden vuoden.

Asiakkaanamme sinulla on oikeus tarkistaa tietosi, vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, vaatia niitä poistettavaksi sekä valittaa niistä. Saat pyytäessäsi kaikki tiedot mitä meillä on sinusta tarkastettavaksesi.

Emme luovuta / siirrä / myy tietojasi eteenpäin, emmekä käytä tietoja profilointiin emmekä markkinointitarkoituksiin.

Tämä on henkilötietolain (523/1999) 10 §;n ja 24 §;n sekä EU;n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) 12 ja 13 artiklan mukainen yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja Tandem Graphicsin asiakkaille, potentiaalisille asiakkaille sekä yhteistyökumppaneille.