Toimitusehdot

Toimitusehdot

Myyjä

Tandem Graphics

Ikäraja

Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen.

Hinnat

Tuotteiden hinnat ilmoitetaan euroissa ja sisältävät arvonlisäveron 24%. Toimituskulut lisätään tuotteiden yhteissummaan. Pidätämme oikeuden virheellisten hintojen korjaukseen. Mikäli korjaus koskee jo tehtyä tilausta, ei tilausta käsitellä asiakkaan vahvistamatta korjausta. Kaikista myynneistämme vastaamme vain laskutettuun hintaan saakka.

Maksaminen

Tuotteet maksetaan käyttämällä verkkokaupan tarjoamia vaihtoehtoja. Maksunvälittäjänä toimii turvallinen Checkout Finland Oy. Checkout -maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet ja maksusuoritus onnistuu myös yleisimmillä luottokorteilla. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Checkoutin toiminta on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Yritysasiakkaat voivat maksaa ostoksensa laskulla ottamalla yhteyttä kauppiaaseen ennakkoon.

Toimitusajat

Toimitamme tilaamasi tuotteet pääsääntöisesti 1-2 työpäivän sisällä tilauksen saapumisesta. Jos tuote on loppu varastosta, toimitusaika on noin 2 viikkoa, pyrimme kuitenkin mahdollisimman nopeaan toimitukseen ja tiedotamme pitkittyneestä toimistusajasta tilaajalle sähköpostitse.

Toimitustavat

Toimitamme tuotteet Suomessa postipakettina postiin tai pakettiautomaattiin. Tuotteet voi myös noutaa varastoltamme Kotkassa, jolloin emme veloita postikuluja.

Toimituskulut

Toimitamme tilatut tuotteet Postin välityksellä. Toimitus on maksuton yli 100 euron tilauksista. Pienempien tilausten postimaksu on 6,50 euroa. Voit myös noutaa tilauksesi varastoltamme Kotkassa veloituksetta.

Huom. Postista noutamatta jääneiden pakettien uudelleen postittamisesta veloitamme Postin palautuskulut 8,10 eur + uudelleenlähettämiskulut 6,50, yhteensä 14,60 eur.

Käsintehtyä

Tuotteet ovat käsintehtyjä, joten samoilla tuotteilla voi olla pieniä eroja keskenään.

Palautusoikeus

Asiakkaalla on täysi 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus kaikissa käyttämättömissä tuotteissa. Asiakas vastaa palautuksen lähetyskuluista. Pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse ennen palautusta.